Wiel in wiel Vichte meer dan de textielprijs

Koninklijke sportvereniging Wiel in wiel Vichte denkt ook aan de jeugd.

Koninklijke sportvereniging Wiel in wiel Vichte denkt ook aan de jeugd.

Tijdens de ommegang in Vichte (Eerste weekend van Juli)  wordt jaarlijks een wedstrijd voor junioren georganiseerd. Dit jaar ging de wedstrijd niet door vanwege de organisatie van het Belgisch Kampioenschap voor junioren. Dit werd georganiseerd in samenwerking met de vrienden van Yvegem sportief.

Op zondag 22 augustus waren de Nieuwelingen aan de beurt en dit tijdens Lendedreef koers. Lendedreef koers bestaat uit twee wedstrijden. De Immo Van Parijs challenge is een Funwedstrijd voor niet aangeslotene. Deze wedstrijd word gevolgd door de Cycling support classic. Een wedstrijd voor nieuwelingen.

Winnaars funrace 2021

Viktor Vandenberghe zegeviert in eigen gemeente, 2021

Tijdens kermis zaterdag ( Tweede weekend van september) hebben we de grote prijs kasteel Verhaeghe . Dan is het aan de schoolgaande jeugd. En dit tijdens de veldcross voor kids. In deze cross op en rond het domein van kasteel Verhaeghe kan de schoolgaande jeugd tussen 6 en 12 jaar van Vichte genieten van een wedstrijd waar deelnemen belangrijker is dan winnen. Deze wedstrijd wordt gevolgd door de veldcross der Vichtenaren. Hier kan elke Vichtenaar met sportieve benen die een leeftijd van 15 jaar bereikt heeft of aangesloten leden van een Vichtse vereniging.

http://Veldcross Der Vichtenaren